• Track Rail, a glass railing system, with a custom solid wood top rail overlooking the Witte Museum's Valero Great Hall
    Track Rail with a custom solid wood top rail overlooking the Witte Museum's Valero Great Hall
  • The sleek glass railing strategically blends almost completely into its surroundings
    The sleek glass railing strategically blends almost completely into its surroundings
  • From above, the Track Rail glass railing system is minimalistic, yet dramatic and more visibly a part of the overall design of the space
    From above, the Track Rail system is minimalistic, yet dramatic and more visibly a part of the overall design of the space
  • The Track Rail glass guardrail system effortlessly flows with the serrated pattern of the overlook’s edge
    The Track Rail system effortlessly flows with the serrated pattern of the overlook’s edge
  • The glass railing - Track Rail's aluminum shoe and cladding was painted black, and designed to be flush with the finished floor.
    The Track Rail's aluminum shoe and cladding was painted black, and designed to be flush with the finished floor
  • Track Rail, a glass railing system, with a custom solid wood top rail overlooking the Witte Museum's Valero Great Hall
  • The sleek glass railing strategically blends almost completely into its surroundings
  • From above, the Track Rail glass railing system is minimalistic, yet dramatic and more visibly a part of the overall design of the space
  • The Track Rail glass guardrail system effortlessly flows with the serrated pattern of the overlook’s edge
  • The glass railing - Track Rail's aluminum shoe and cladding was painted black, and designed to be flush with the finished floor.

Witte Museum

Location San Antonio, Texas
Architect Lake|Flato Architects
Contractor Linbeck Group, LLC

This project required 120+ linear feet of Track Rail, our base shoe mounted glass railing system. This particular railing design called for a low-profile, 2-1/2” x 1/2” white oak top cap. The inherent design of Track Rail lends itself beautifully to spaces, where high-visibility from any area within the space is preferred!
Photos: Dror Baldinger, courtesy of Witte Museum